FIETSENZEGENING

Archief 2017BPosted by Jozef Leterme Fri, July 07, 2017 14:29:08
ZONDAG 9 JULI OM 09.30 UUR AAN DE SINT-ANTONIUSKERK
Het is een algoede gewoonte om met het zomerseizoen en de vele fietsgelegenheden ook de fietsen en de fietsers te zegenen opdat ze veilig en wel hun weg mogen banen in het steeds drukker wordende verkeer.

Het is een moment van besef hoe klein wij als mens staan en vragen om vertrouwen en goede moed voor wat we ondernemen. En wat we vooral samen ondernemen of op touw zetten. Het is een blijk van vertrouwen wederkerige liefde tot God. Het is de hand reiken aan vele medefietsers en mensen op onze levens- en fietstocht.

Deze fietsenzegening is er voor elke fietser met gelijk welk model van fiets!!

Wees niet bevreesd en kom af op zondag 9 juli om 09.30 uur
naar de plein voor de Sint-Antoniuskerk.

Iedereen Welkom!!

• Comments(0)

Fill in only if you are not real