FOTOWEDSTRIJD 2017

BerichtenPosted by Jozef Leterme Fri, June 23, 2017 12:01:03
"VAN STRAAT GEPLUKT"

Het thema 2017 van de fotowedstrijd van Kerk&Leven + Bijbel&Cultuur in de
Parochiefederatie Blankenberge-Zuienkerke "Van Straat Geplukt" draait dit jaar volledig rond het zichtbaar zijn van Bijbel, liturgie, en sacramenten in het straatbeeld of langs straten en pleinen met een heiligennaam.

Foto's met net dat ietsje meer
De voorbeeldfoto op onze website, en reeds een eerste inzending, kunnen je misschien wat verder op weg helpen.

Aansluitend op de fotowedstrijd willen we dan alle foto's publiceren (in K&L van Blankenberge en Zuienkerke) en prijsuitreiking houden in aanloop naar de aanstelling van de nieuwe Pastorale Eenheid die de zeven parochies omvat van Blankenberge en Zuienkerke.

Wat wordt niet verwacht:
Foto's van kerken, kapellen of heiligenbeelden.

Wat wordt er dan wel verwacht:
1e Mooie foto's van wat je als fotograaf zelf in een foto ziet + dat tikkeltje meer, dat extraatje dat de foto zijn wedstrijdwaarde geeft. Zoek het niet te ver, maak het niet te moeilijk. Kijk, Klik en Neem Deel!

2e
Een woord van uitleg van het hoe, wat, waar, en waarom van net deze foto met die interpretatie. Dat kan ook heel veel verduidelijken bij de jurering. En het is zeer handig bij de prijsuitreiking.

Deelnamevoorwaarden:
Van 21 juni tot en met 21 september 2017 kan je foto’s insturen.
U kan deelnemen met minimum 1 foto, en maximum 3 foto’s per deelnemende persoon.
Bij elke foto hoort een verduidelijking van de inzending
Géén groepsinzendingen.
Alle deelnames zijn persoonlijk.
Het gaat hier uiteraard ook om foto’s die je zelf gemaakt hebt.
Géén illustraties van het internet of ingescand materiaal
Géén Photoshop-materiaal.
Foto-uitsnijdingen in verhouding 4:3

Kerk&Leven en Bijbel&Cultuur Federatie Blankenberge-Zuienkerke behouden zich het recht om inzendingen te weigeren op grond van de deelnamevoorwaarden.

Stuur uw digitale inzendingen (minimaal 1 MB per foto) en/of uw vragen om info per email naar: FW17@federatieblankenberge.be

webpagina bezoeken