KLOKKEN VAN SINT-ROCHUS OP YOUTUBE

BerichtenPosted by Jozef Leterme Thu, August 04, 2016 10:02:03

Een filmvoorstelling op grote hoogte

29 juli 2016 beklommen leden van de Gentse beiaardkring de klokkentoren van de Sint-Rochuskerk om er het geluid en de kwaliteiten (evenals de schade) van de klokken van dichtbij vast te stellen. Dit alles legde men vast in een mooie film en plaatsen dit op Youtube. Op deze publicatie volgden een ganse reeks mooie commentaren die je daar (op Youtube) kan nalezen.

Bekijk via de link hier onder zelf de mooie beelden van de klokken, de kerk en de ganse omgeving van de Sint-Rochuskerk.