VOLWASSEN ACOLIETEN IN BLANKENBERGE

Archief 2013Posted by Jozef Leterme Fri, June 07, 2013 09:35:45

Dinsdag 4 juni in zaal Forum in Blankenberge

Reeds voor de derde keer was er een diocesane bijeenkomst voor de volwassen acolieten uit het bisdom Brugge. Dit jaar (2013) vond deze bijeenkomst plaats in Blankenberge. Een fijne ontmoetingsnamiddag met een spiritueel luik door deken Lieven Soetaert, een luikje met eigen inbreng doorheen een panelgesprek (op de foto zie je de panelleden uit Blankenberge), veel koffie en koekjes, veel uitwisseling onderling, een wandelijk op de zeedijk met groepsfoto, en een afsluitende dank- en gebedsviering in de Sint-Rochuskerk.

U leest er trouwens alles over in ons parochieblad Kerk&Leven nr. 24 van 12 juni

Meer foto's zijn te vinden op http://gallery.federatieblankenberge.be